Els Bombers conviden els santboians a donar sang el 22 i 23 de març

El col·lectiu solidari ‘Bombers amb cor’ i el Banc de Sang i Teixits sumen esforços un any més i porten una campanya de donació de sang els propers dilluns i dimarts a Can Massallera. Per participar en la campanya cal demanar cita prèvia.

Fragment del cartell que anima a realitzar una donació // Bombers de Sant Boi

El parc de bombers de Sant Boi se suma per primera vegada a la campanya ‘Els bombers t’acompanyen a donar sang’, organitzada per ‘Bombers amb cor’ en col·laboració amb el Banc de Sant i Teixits. L’objectiu és aconseguir prop de 5.000 donacions durant el mes de març.

Aquesta edició de la campanya, que és la setena, compta amb el màxim nombre de parcs de bombers implicats, 50 centres, per intentar aconseguir les màximes reserves sanguínies abans d’un període en què la donació baixa al voltant del 25% com és la Setmana Santa.

Per això, Can Massallera acollirà els propers 22 i 23 de març de 10 a 14h i de 16 a 21h una jornada de donació de sang. Per participar-hi, cal demanar cita prèvia en aquest enllaç, portar un document identificatiu i no anar-hi en dejú.

A causa de la pandèmia, però, aquest any els Bombers no podran fer exhibicions ni tampoc acompanyar els donants com havien fet en altres edicions. Tot i així, el que sí que es manté és l’obsequi d’agraïment que rebran els participants en la donació i que serà una Polsera Candela, una iniciativa que busca fomentar la investigació sobre el càncer infantil.

Recomanacions personalitzades