La Santboiana Sub-23 cau al País Basc

L’equip de Diego Godoy i Paco Baena perd al camp del Getxo en la vuitena jornada i deixa el liderat del grup B de la categoria (24-0).

Imatge d’arxiu d’un partit contra el Barça // Jordi Elías – UE Santboiana

Derrota del Sub-23 de la UE Santboiana al País Basc. L’equip de Diego Godoy i Paco Baena ha perdut contra el Getxo a Fadura (24-0) i ha hagut de renunciar al liderat del grup B de la categoria. El Barça és el nou primer classificat.

L’equip del Baix Llobregat ha patit la tercera derrota, i segona consecutiva, de la temporada a la Lliga Nacional Sub-23. Les altres dues havien estat contra l’Ordizia. La Santboiana és segona amb 23 punts, a tres dels blaugranes, que en tenen 26. L’Ordizia ocupa la tercera posició amb 22 punts..

El proper partit és contra l’Independiente de Santander al Baldiri Aleu. L’equip Sub-23 tancarà la primera fase al camp del Barça a finals de març.

Recomanacions personalitzades