L’Hospital de Sant Boi és premiat per la seva gestió i l’àrea de Dona

El centre hospitalari ha estat guardonat als Premis Top 20 de la consultora IQVI.

Imatge del premi // Hospital de Sant Boi

L’Hospital de Sant Boi ha estat guardonat amb dos premis en els Top 20, que otorga la consultora IQVI. Concretament, ha guanyat el premi al millor centre espanyol en les categories de Millor Gestió Hospitalària Global i l’Àrea Clínica de Dona.

Segons afirma l’Hospital de Sant Boi en un comunicat, aquests guardons tenen 20 anys d’història amb l’objectiu de «reconèixer els centres hospitalaris de l’Estat espanyol que disposen dels millors indicadors de qualitat, trajectòria, funcionament i eficiència».

Els Premis Top 20 han arribat a la seva vintena edició, amb una gala que s’ha realitzat de forma telemàtica des de Madrid. En total, hi han participat 151 hospitals públics i privats. 63 han estat nominats i 57 han estat premiats.

«Reconeixement al compromís diari»

“Aquest és un reconeixement al compromís diari dels professionals de la nostra organització, que, amb hospitalitat, respecte i responsabilitat, ofereixen la millor assistència possible a la ciutadania”, ha valorat el director de l’Hospital de Sant Boi, Josep Ramon Méndez. L’equipament santboià ja va guanyar el premi a la millor gestió hospitalària els anys 2013, 2018 i 2019.

És la vuitena vegada que l’Àrea de Clínica de Dona ha estat premiada. Segons explica l’hospital, és gràcies als «bons resultats en cesàries, reingressos, complicacions obstètriques, temps mitjà de les estades i percentatge d’ingressos prepart», entre altres indicadors.

Recomanacions personalitzades