Sant Boi posa en marxa un grup de participació per abordar la transició energètica a la ciutat

Empreses, entitats, ciutadans i l’Ajuntament han organitzat la primera Taula de Transició Energètica i Hídrica per compartir estratègies i projectes.

Primera reunió de la Taula de Transició Energètica i Hídrica // Captura de pantalla

Sant Boi estrena un espai per coordinar el pas a la transició energètica amb la ciutat com a punt de mira. Diversos organismes locals ja s’han reunit a la primera trobada de la Taula de Transició Energètica i Hídrica.

L’objectiu principal d’aquest grup és crear una “gran comunitat local d’energia” per unir forces i assolir un nou model energètic, segons explica el consistori en un comunicat. D’aquesta manera, l’Ajuntament, empreses, comerços, entitats i la ciutadania poden preparar conjuntament el procés de transició cap a una ciutat més saludable i sostenible.

A la primera reunió, el govern municipal ha exposat les línies d’actuació plantejades per als propers anys en matèria de generació i consum d’energia i aigua.

Recomanacions personalitzades