Sant Boi edita una guia de recursos per a les persones amb discapacitat i les seves famílies

La guia titulada ‘Sumem Capacitats’ recull informació sobre els tràmits que han de fer les persones amb discapacitat i els seus familiars per obtenir ajuts.

La biblioteca Jordi Rubió i Balaguer és l’equipament que més aparells ha rebut // Ajuntament

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat celebrat el 3 de desembre, l’Ajuntament ha redactat una guia que resumeix les gestions més habituals per atendre les persones amb discapacitat. Per exemple, explica com obtenir la Targeta de Discapacitat o una pensió d’invalidesa.

Sota el títol ‘Sumem Capacitats’, es recull informació sobre els tràmits que cal fer per demanar prestacions econòmiques. A més exposa els serveis d’atenció sanitària i socials o els recursos educatius, laborals i residencials a disposició de les persones amb diversitat funcional a Sant Boi i el seu entorn. També agrupa altres ajuts en mobilitat i accessibilitat, cultura i lleure.

L’Ajuntament també estrena una nova imatge que identifica els serveis municipals destinats a atendre a persones amb discapacitat.

Recomanacions personalitzades