El Centre de Serveis rep una certificació europea com a espai laboral de referència en l’ús de la bicicleta

El centre ha obtingut la certificació Cycle-Friendly Employer, fruit d’una auditoria a les instal·lacions. L’edifici està situat a la carretera comarcal C-245 en plena zona industrial de la ciutat.

Moret i Carcelén amb el ‘project manager’ de la certificació CFE // Ajuntament

El Centre de Serveis de Sant Boi de Llobregat ha guanyat la certificació europea Cycle-Friendly Employer (CFE) que l’acredita com a espai laboral de referència en l’ús de bicicletes. Es tracta d’un edifici municipal que acull serveis i empreses locals. L’edifici es troba a la carretera C-245, actualment en obres per la construcció d’un eix urbà i on s’incorporarà un carril per a bicicletes.

El gerent del projecte Cycle-Friendly Employer, Carlos Martín, ha estat l’encarregat de lliurar l’acreditació a l’alcaldessa Lluïsa Moret i al tinent d’alcalde de Ciutat Sostenible i Saludable, José Ángel Carcelén.

Durant un procés de reforma del Centre de Serveis, es van incorporar criteris per fomentar l’ús de vehicles de dues rodes. La condecoració ha estat fruit d’una auditoria, on es valora la ubicació de l’edifici en el futur eix de la C-245.

Fomentar l’hàbit saludable

La certificació CFE és vigent a 18 països i està impulsada per la Federació Ciclista Europea, màxima autoritat internacional en defensa dels interessos del col·lectiu ciclista.

El programa de certificacions pretén fomentar la presència de la bicicleta en el dia a dia de les empreses. L’objectiu és generar l’hàbit de desplaçar-se amb aquest vehicle per crear entorns saludables, segurs i de qualitat arreu d’Europa.

Recomanacions personalitzades