El Club d’Atletisme i l’Ajuntament organitzen una gimcana contra les violències masclistes

L’objectiu és sumar 2.500 quilòmetres entre tots els participants i trobar les 12 fites repartides pels barris. La iniciativa comença el dia 25 de novembre i durarà 25 dies.

Els participants hauran de sumar 2.500 quilòmetres fent esport per la ciutat // Ajuntament

El Club d’Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament preparen ‘Mou-te contra les violències masclistes’. Es tracta d’una iniciativa que convida als ciutadans a fer 2.500 quilòmetres entre el 25 de novembre i el 20 de desembre per la lluita contra les violències masclistes.

El projecte pretén sumar l’esport a la causa en marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

Els participants hauran de sumar entre tots 2.500 quilòmetres fent esport per Sant Boi i trobar les 12 fites amagades arreu de la ciutat. Les fites són cartells amb frases que recorden el camí que falta per aconseguir l’eliminació d’aquesta xacra social.

Per participar-hi, els ciutadans hauran de sortir a fer esport després de descarregar-se l’aplicació IWOPI Challenge i  registrar-se amb el codi “mou-te25n”. Han de vincular la plataforma amb una aplicació que conti els quilòmetres. IWOPI està especialitzada a donar suport a causes socials a partir de l’esport.

Si s’assoleixen els dos objectius, Xperience Sant Boi donarà 500 euros a entitats relacionades amb la lluita contra les violències masclistes.

Cartell de la campanya // Ajuntament

Recomanacions personalitzades