El Sant Boi de beisbol aconsegueix una doble victòria

Sèrie guanyada per l’equip del Baix Llobregat contra el Rivas de Madrid en la setena jornada de la Divisió d’Honor.

Imatge del partit // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

Després de l’empat en el derbi contra el Viladecans, el Sant Boi de beisbol ha tornat a jugar a casa. L’equip de Candelario Díaz ha guanyat els dos partits de la sèrie contra el Rivas de Madrid, recent ascendit a la Divisió d’Honor. Per altra banda, el Tenerife Marlins és l’únic invicte de la lliga.

Triomf del Sant Boi en el primer partit (10-6). El conjunt català no ha permès cap cursa del Rivas en el segon i s’ha imposat per 12-0. Amb aquests resultats, els del Baix Llobregat són sisens amb quatre victòries i les mateixes derrotes a la classificació tenint una jornada pendent davant el San Inazio.

El Tenerife Marlins Puerto Cruz, vigent campió, és l’únic equip que segueix sense perdre a la Divisió d’Honor amb deu victòries i cap derrota. Visita del Sant Boi al camp de l’Astros de València la propera jornada.

Recomanacions personalitzades