El Sant Boi de beisbol empata el derbi contra el Viladecans

L’equip de Candelario Díaz aconsegueix la segona victòria de la temporada a la Divisió d’Honor.

Imatge del partit // Brígido Sánchez – Canal Boogie

Segon triomf del Sant Boi a la Divisió d’Honor de beisbol en la sisena jornada. L’equip de Candelario Díaz ha empatat el derbi del Baix Llobregat contra el Viladecans a casa després de guanyar un partit de la sèrie.

L’equip visitant s’ha emportat el primer enfrontament (2-3) i els locals han guanyat el segon de forma clara (16-9). Marc Civit, recent campió de la lliga italiana, s’ha incorporat al Sant Boi. Els de Díaz es col·loquen amb dues victòries i quatre derrotes a la classificació amb una sèrie pendent davant el San Inazio.

El Sant Boi torna a jugar a casa la propera jornada, contra el CBS Rivas de Madrid, i el Viladecans visita el camp del Tenerife Marlins Puerto Cruz.

Recomanacions personalitzades