L’Ajuntament cedeix una finca a la Generalitat per construir el nou CAP de Marianao

Es tracta d’una parcela municipal ubicada al carrer Antoni Gaudí. Si el Servei Català de la Salut de la Generalitat no la destinés a la instal·lació del CAP, automàticament es retornaria a l’Ajuntament. Des d’ERC es comprometen a vetllar perquè departament de Salut compleixi.

Rosa Mur, durant la sessió plenària // Captura de pantalla

El ple municipal de setembre ha aprovat per unanimitat la cessió gratuïta d’una finca municipal ubicada al carrer Antoni Gaudí número 68 per a la instal·lació de l’Àrea Bàsica de Salut (CAP) de Marianao.

El terreny passa a estar en mans del Servei Català de la Salut de la Generalitat. Però, en cas que no es destini a l’ús previst, es retornaria automàticament a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Aquest nou centre d’atenció primària permetrà el desdoblament del de Montclar i inclourà diferents serveis com el maternoinfantil i el d’atenció a la infància, tal com ja s’havia previst anteriorment. A més, conformarà la cinquena àrea bàsica de salut de la ciutat.

La regidora d’ERC, Rosa Mur, ha deixat constància durant la sessió plenària que des del municipalisme faran tot el que estigui al seu abast perquè el departament de Salut, «actualment liderat per la consellera republicana Alba Vergés, hi contribueixi tal com està previst». Es comprometen, per tant, a «treballar perquè el departament faci d’això una prioritat en el seu pressupost».

Notícies Relacionades:

Recomanacions personalitzades