La Gasol Foundation i l’Ajuntament es conjuren per potenciar els hàbits saludables

La fundació dels germans Gasol i el laboratori públic d’innovació social de l’Ajuntament, Coboi Lab, han unit esforços per crear ‘Esmorzars científics’, un cicle de conferències virtuals i gratuïtes per fomentar un estil de vida saludable. La primera sessió serà divendres 2 d’octubre.

La primera sessió es titula ‘Les claus per canviar els hàbits de salut’ // Ajuntament de Sant Boi

El laboratori d’innovació social de l’Ajuntamnent, Coboi lab, i la Gasol Fundation han creat el cicle de conferències virtuals per divulgar coneixements sobre hàbits saludables i l’obesitat infantil. L’objectiu de la iniciativa és sensibilitzar la població sobre la necessitat de dur un estil de vida sà.

Anomenat ‘Esmorzars científics’, el cicle de conferències tindrà un format totalment virtual amb accés gratuït. Els actes comptaran amb una ponència científica d’un especialista i un debat obert on l’audiència podrà interactuar-hi i fer-hi preguntes. Les sessions van destinades a persones que volen millorar el seu estil de vida o aprofundir en temes de salut des d’una perspectiva científica.

Primera sessió divendres 2 d’octubre

La primera ponència tindrà lloc el proper divendres 2 d’octubre sota el títol Les claus per canviar els hàbits de salut. La sessió serà conduïda pel responsable de Programes de la Gasol Fundation, Santi F. Gómez, i Clara Homs, tècnica de l’entitat.

Les encarregades de presentar l’acte seran l’alcaldessa Lluïsa Moret i la directora executiva de la Gasol Fundation, Cristina Ribes.

Recomanacions personalitzades