La música en directe té bona rebuda als jardins de Can Torrents

La bona organització i el compliment de les mesures de seguretat fan que la ciutadania i els artistes de Sant Boi vegin amb bons ulls les sessions musicals gratuïtes programades.

Instant de la sessió a Can Torrents // Andrea Guerrero

Ja només per accedir al recinte dels jardins de Can Torrents feia falta està apuntat a una llista creada amb una inscripció prèvia. A l’entrada un cartell recordava l’ús obligatori de la mascareta i la distribució de les taules estava feta per mantenir la distància de seguretat. D’aquesta manera, respectant els protocols sanitaris per evitar la propagació del coronavirus, una cinquantena de persones va gaudir divendres 14 de la sessió musical a càrrec de Dj Yoda, que forma part del cicle Viu l’Estiu.

El regidor de cultura de l’Ajuntament, José Manuel González, assegura a Sant Boi Diari que és una decisió encertada mantenir aquest tipus d’activitats i afirma que la resposta del públic és molt bona: “La gent ve perquè es troba en un espai segur. Es tracta que hi hagi activitat a la ciutat i es puguin tenir llocs per gaudir de la cultura”. A més, González aprofita per remarcar que aquestes sessions musicals no són festes descontrolades.

Instruccions i gel per gaudir de la música amb seguretat // Andrea Guerrero

Entre les famílies, els joves i els grups d’amics assistents també es comparteix la mateixa opinió. “No és el primer cop que vinc i sempre respecten les mesures de seguretat, per tant, no hi ha cap problema en continuar fent aquests actes culturals”, declara una dona. També valora positivament l’activitat una família procedent de Gavà: “Està a l’aire lliure, així que és ideal vindre aquí a escoltar música”.

Precisament els jardins de Can Torrents donen un toc més màgic i diferent a aquestes nits. “Crec que és més necessari un espai com aquest que no pas una terrassa en un carrer o enmig d’una plaça”, opina Dj Yoda, qui agraeix el suport rebut per l’Ajuntament. “Ha sigut increïble veure com s’han reinventat des de la institució i com tota la xarxa cultural de Sant Boi s’ha unit per continuar endavant”.

DJ Yoda en acció // Andrea Guerrero

Amb un ambient relaxat, però sense oblidar les circumstàncies que envolten l’acte, la música es manté dempeus als jardins de Can Torrents. Per consultar la programació de les properes setmanes i reservar les entrades cal accedir a https://agendasb.info/.

Recomanacions personalitzades