Sergio Aguza es queda sense l’ascens a Primera Divisió

L’Almeria, equip del jugador de Sant Boi, cau eliminat en la primera ronda del play-off contra el Girona amb un global d’1-3.

Sergio Aguza durant un entrenament // Unión Deportiva Almería

Sergio Aguza, futbolista de Sant Boi de Llobregat, es queda sense l’ascens a Primera Divisió. L’Almeria, equip on juga, ha quedat eliminat del play-off després de perdre la primera eliminatòria contra el Girona (1-3 global).

El conjunt català ha guanyat el primer partit a Montilivi per 1-0 amb un gol de Cristhian Stuani. A la tornada, l’equip de Francisco Rodríguez s’ha emportat la victòria (1-2) de l’estadi dels Jocs Mediterranis. Samu Sáiz i Stuani han marcat pels visitants i Lazo en els andalusos.

Girona i Elx, que s’ha imposat al Saragossa a l’altra semifinal amb un 0-1 global, jugaran la final. El guanyador acompanyarà l’Osca i el Cadis en l’ascens a la màxima categoria del futbol estatal. Aguza seguirà a la plantilla de l’Almeria la propera temporada a Segona A.

Recomanacions personalitzades