Discjòqueis de Sant Boi punxen durant els caps de setmana d’agost

La programació de ‘Viu l’Estiu’, la proposta cultural de Sant Boi per a aquest mes, inclou sessions musicals gratuïtes protagonitzades per dj’s de la ciutat als jardins de Can Torrents.

DJ Yoda, un dels punxadiscos que actuarà durant aquest mes // Ajuntament de Sant Boi

El passat cap de setmana van començar les sessions musicals a càrrec de discjòqueis locals a Sant Boi de Llobregat. La proposta per a aquest mes d’agost, anomenada ‘Viu l’Estiu’, és que els veïns de la localitat puguin gaudir de música a l’aire lliure i, alhora, els artistes de la ciutat tinguin un espai per actuar.

El proper cap de setmana, el dj Yoda serà el responsable de posar música als esdeveniments del Llobregat Slam Poetry el divendres 14, i La Marquesa presentarà una selecció molt eclèctica de les seves cançons preferides el proper dissabte dia 15.

Les cançons de DJ Cristina sonaran el 21 agost, i una banda sonora per al vespre servida per DJ Anti Lo-Fest el proper dia 22 amenitzaran el tercer cap de setmana del mes. Tancaran la programació Danny Boy el 28, amb rock dels 60, 70 (i 80), i Curuxa el 29 d’agost, un amant de l’indie i el post punksynth-pop.

Les entrades són gratuïtes (cal reservar-les prèviament a agendasb.info) i totes les sessions tindran lloc a l’Espai CanTo, als jardins de Can Torrents, a partir de les 8 del vespre. Al recinte serà obligatori l’ús de mascareta i seguir totes les mesures d’higiene i prevenció establertes per l’organització. Les sessions són organitzades per l’Ajuntament amb la col·laboració de Bars’n’Viu de Sant Boi. Tres d’elles, però, són a càrrec de dj’s del col·lectiu Sant Boi No-Star.

Recomanacions personalitzades