Sant Boi tindrà activitats culturals gratuïtes els caps de setmana de juliol i agost

El consistori ha preparat una programació sota el nom de ‘Viu l’Estiu’ amb activitats culturals gratuïtes cada cap de setmana de juliol i agost com sessions de Dj, concerts, dansa i espectacles de foc i de màgia.

cartell viu l'estiu
El cartell de la iniciativa // Ajuntament

Malgrat que les noves necessitats esdevingudes de la pandèmia del coronavirus han obligat a cancel·lar diversos esdeveniments previstos per l’estiu, l’Ajuntament ha posat en marxa ‘Viu l’estiu’, un conjunt d’activitats culturals que es podran celebrar tot i que ajustades a les noves restriccions. Estan agendades pels caps de setmana dels dos mesos més intensos d’estiu: juliol i agost.

Entre les activitats hi ha sessions de dj’s, havaneres, espectacles de foc, de dansa, de màgia; circ, flamenc, folk, shows d’improvisació, concerts o conferències. Els escenaris principals seran l’amfiteatre del parc de la Muntanyeta i els Jardins de Can Torrents. Totes les activitats seran gratuïtes però es requerirà cita prèvia, exceptuant les sessions de cinema a la fresca.

Les activitats estan repartides per tots els barris de la ciutat. Un dels objectius és promoure el sector cultural santboià i contribuir a la seva reactivació. És per això que la majoria de les activitats tenen com a protagonistes artistes de la ciutat, així com empreses locals que es dediquen al món de l’espectacle. L’agenda d’activitats es pot consultar en aquest enllaç.

La programació d’aquestes activitats també vol ser una empenta cap al sector cultural, que ha hagut de fer front a l’aturada de la pandèmia. De fet, el ple municipal de juny ja va acordar destinar 115.000 euros al sector cultural de Sant Boi.

Recomanacions personalitzades