L’Ajuntament crea un equip per conscienciar els joves sobre les mesures de protecció per la Covid-19

L’Ajuntament de Sant Boi ha contractat a 14 joves de la ciutat per informar a la joventut de la necessitat de complir les mesures de prevenció individual i de grup davant la Covid-19. L’equip, anomenat Agents Joves de Salut, treballarà a zones amb presència de grups de joves.

Els Agents Joves de Salut s’identificaran amb una samarreta negra i treballaran per parelles // Ajuntament de Sant Boi

Els Agents Joves de Salut, el nou equip de joves contractats per l’Ajuntament, té com a objectiu conscienciar a la resta del jovent sobre les mesures de protecció individuals i col·lectives pel coronavirus i la necessitat de ser responsable envers la salut pública.

Els membres de la unitat treballaran a peu de carrer durant l’agost i el setembre amb l’objectiu de promoure una actitud favorable envers la salut.

L’equip està format per persones sensibilitzades en la qüestió sanitària. S’organitzaran per parelles i treballaran, sobretot, en terrasses de bars i restaurants, espais d’oci i altres punts de trobada entre els joves de la ciutat.

Presa de consciència per a totes les edats

Aquest no és l’únic grup destinat a fomentar conductes saludables, sinó que funciona com a complement a les tasques de l’Equip d’Agents de Salut, qui treballa per augmentar la responsabilitat sanitària entre la ciutadania de totes les edats.

Recomanacions personalitzades