L’Ajuntament reactiva les trucades de suport i el servei de compres a domicili pels majors de 70 anys

El consistori ha realitzat milers de trucades a gent gran que viu sola durant les últimes setmanes. A més, ha reactivat el servei de compres a domicili de productes de primera necessitat adreçat a majors de 70 anys o persones dependents.

Durant la trucada, l’ajuntament informa els ciutadans sobre els recursos que tenen al seu abast. // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi ha restituït les trucades de suport a persones que viuen soles i la compra a domicili de menjar i fàrmacs. Les noves ajudes pretenen reforçar l’atenció als grups vulnerables de la ciutat, després de l’entrada en vigor de les recomanacions establertes per la Generalitat per combatre els contagis de Covid-19 als municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona, incloent Sant Boi.

Nova ronda de trucades

El consistori ha realitzat milers de trucades a majors de 70 anys que viuen sols o amb algú de la mateixa edat i que no disposen del Servei d’Assistència Domiciliària des de la instauració del servei a finals de juliol. Durant la trucada, s’informa els ciutadans sobre de les eines que tenen al seu abast, com el servei de teleassistència.

Compres a domicili

El servei de compres de productes de primera necessitat també dirigit a majors de 70 anys o persones dependents, concretament als que tinguin dificultats per sortir soles i no comptin amb suport familiar suficient, també s’ha activat.

Recomanacions personalitzades