La Policia Local crea una unitat per controlar l’ús de la mascareta i les distàncies de seguretat

La Policia de Local de Sant Boi ha posat en servei una unitat de reforç per controlar que la cituadania compleix amb les restriccions imposades per la Generalitat des de fa una setmana per evitar que hi hagi més contagis a municipis de l’àrea metropolitana com Sant Boi.

La unitat de la Policia Local ja ha interposat 52 propostes de sanció per no dur mascareta. // Ajuntament de Sant Boi

El cos policial municipal ha creat una nova unitat especial de reforç per garantir el compliment de les mesures de protecció individual i col·lectiva que la Generalitat ha establert en 12 municipis de l’àrea metropolitana com Sant Boi per frenar l’increment de contagis.

La unitat està formada per vuit agents voluntaris que de sis de la tarda a dues de la matinada patrullen per la ciutat uniformats o de paisà per controlar que els ciutadans utilizin mascareta a la via pública o facin cas de restriccions com la impossibilitat de celebrar reunions superiors a 10 persones. De fet, des del cos també es vol evitar que se celebrin botellots.

52 avisos per no dur mascareta

Des de l’establiment de la nova unitat, els agents han interposat 52 propostes de sanció per no portar mascareta i en més d’una desena d’ocasions han alertat de la prohibició de fer reunions de més de 10 persones.

Des de la nova secció policial també s’han obert nou actes a bars i restaurants per incomplir la normativa de separació de taules i tres més a locals d’oci per no respectar les limitacions d’aforament.

Recomanacions personalitzades