Oberta la inscripció per als casals d’estiu municipals

El període d’inscripció als casals d’estiu està obert des d’aquest divendres i fins el dijous de la setmana vinent. Es pot fer a través del web municipal o a l’Oficina Municipal d’Atenció a les Persones (OMAP) amb cita prèvia.

L’oferta de lleure inclourà tot tipus d’activitats // Ajuntament

En marxa el període d’inscripció als casals d’estiu municipals. El procés per apuntar-s’hi està obert des d’aquest divendres i fins al dijous de la setmana vinent, i es pot tramitar a través del web municipal. Les persones que no disposin de dispositius electrònics o necessitin ajuda poden tramitar la inscripció presencialment amb cita prèvia a l’Oficina Municipal d’Atenció a les Persones (OMAP).

A causa de la pandèmia, enguany les activitats de lleure incorporen tot un seguit de mesures de prevenció i suport emocional, així com també més espais destinats a fer-hi activitats com el Museu Can Barraquer, la Masia Torre de la Vila i la ludoteca l’Olivera. A més, els infants i joves enguany faran les activitats esportives als camps de futbol municipals i a l’estadi d’atletisme per fomentar la pràctica de l’esport a l’aire lliure.

De fet, l’oferta de lleure a la ciutat comptarà durant juliol i agost amb activitats esportives, de natura, culturals i de suport educatiu en les quals hi podran accedir des de nadons a partir d’un any fins a infants, adolescents i joves.

Per demanar informació sobre l’oferta de lleure al municipi es pot trucar al telèfon 93 6351223 o enviar un correu a casalsestiu@santboi.cat.

Recomanacions personalitzades