Les famílies vulnerables amb menors de 16 anys rebran una targeta per comprar al comerç local

Els beneficiaris rebran una targeta moneder amb 200 euros per gastar en productes i serveis als establiments de la ciutat adherits a la campanya ‘Reactivem Sant Boi’. La inversió de l’Ajuntament és de 300.000 euros.

El cartell de la campanya ‘Reactivem Sant Boi’ // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat destinarà un total de 300.000 euros per tal d’ajudar a les famílies que hagin patit un daltabaix econòmic a causa de la crisi del coronavirus. L’ajut anirà destinat a aquelles unitats familiars que compleixin una sèrie de requisits, com per exemple estar a càrrec de persones menors de 16 anys.

Aquelles persones que ho necessitin podran sol·licitar una targeta moneder amb 200 euros que hauran de gastar en la compra de productes i serveis a qualsevol dels 40 establiments locals adherits a la campanya ‘Reactivem Sant Boi’. Per sol·licitar-la cal adreçar-se al telèfon 93 654 82 22.

Amb aquesta iniciativa, a banda d’ajudar les famílies en situació de vulnerabilitat, l’administració local vol contribuir a revifar el comerç urbà de proximitat. La campanya continua oberta perquè més establiments s’hi puguin adherir. Cal tenir en compte que la compra no podrà anar destinada ni a begudes alcohòliques ni a tabac o jocs d’atzar.

Aquesta partida de 300.000 euros forma part del pla de xoc dotat, inicialment, amb mig milió d’euros, i destinat a esmorteir els efectes de la crisi de la Covid-19. Els 200.000 euros restants es van destinar a ajuts per a treballadors afectats per un ERTO, persones autònomes i petites empreses i comerços de Sant Boi. Un ajut del qual, en l’actualitat, se n’han beneficiat 450 persones.

Recomanacions personalitzades