Comença la desinfecció de totes les residències

És una empresa contractada per la Generalitat la que està procedint a la desinfecció dels centres, que havien reclamat aquesta intervenció.

Dos treballadors desinfectant la residència // Cedida

Anticimex 3D Sanidad Ambiental, una empresa de neteja contractada per la Generalitat de Catalunya, ha començat a realitzar tasques de desinfecció a totes les llars d’avis de Sant Boi de Llobregat.

Ho ha fet aquest dimecres després que les residències manifestessin aquesta necessitat, segons han explicat fonts municipals a Sant Boi Diari. No acabaran fins a haver desinfectat totes les llars d’avis de la ciutat, remarquen aquestes mateixes fonts.

Segons ha assegurat l’alcaldessa, Lluïsa Moret, en declaracions a aquesta redacció, el consistori ha estat «en contacte permanent amb les residències de la ciutat» des que va començar l’estat d’alarma. D’aquesta forma, s’ha pogut fer un seguiment de la situació de les residències de la ciutat, diu Moret.

En aquest sentit, segons l’alcaldessa, «immediatament després de rebre la demanda per part de les residències», l’Ajuntament ha vetllat per oferir «una resposta ràpida». Una acció que finalment s’ha fet gràcies al treball d’una empresa contractada per la Generalitat de Catalunya.

Recomanacions personalitzades