La Santboiana cau al Baldiri Aleu

L’equip de Ricardo Martinena planta cara, però perd contra El Salvador de Valladolid (14-34).

Una acció del partit // Jordi Elías-UE Santboiana

El Salvador de Valladolid s’ha emportat la victòria del Baldiri Aleu (14-34). Amb aquesta derrota, la Santboiana segueix a la zona de play-off amb 43 punts i els perseguidors s’han acostat a poca distància. El degà havia trencat la ratxa negativa de resultats contra l’Hernani la jornada anterior.

L’equip visitant s’ha avançat amb un assaig transformat i un cop de càstig a la primera part (0-10). Tot i no aconseguir cap punt, la Santboiana ha plantat cara.

A la segona meitat, el degà ha retallat les distàncies amb una marca d’Afa Tauli i la transformació de Jonny Bentley. El conjunt santboià ha seguit plantant cara fins a la part final, però El Salvador ha acabat guanyant el partit. Bentley ha aconseguit la segona marca local i l’ha transformat.

Johannes Graaff, Martin Du Toit, Sione Teu i Nacho Escobar han fet els punts del conjunt castellà.

Descans a la Divisió d’Honor fins a finals de març. La Santboiana visitarà el camp del Bathco de Santander.

Derrotes del sènior femení i el Sub-23

El sènior femení ha caigut al camp del GEIEG de Girona (23-5) i és quart amb 15 punts quan falta una jornada de la lliga regular de la Divisió d’Honor Catalana. Oportunitat d’acabar en la tercera posició si guanya l’últim partit contra el Shamrock.

L’equip Sub-23 ha perdut la imbatibilitat contra El Salvador (27-29), però ha sumat el bonus defensiu i segueix líder amb 6 punts d’avantatge sobre el segon classificat.

Recomanacions personalitzades