La Santboiana trenca la ratxa negativa

El degà guanya al camp de l’Hernani, últim classificat, en un partit igualat (24-27).

Imatge del partit // Jordi Elías-UE Santboiana

Fi a la dinàmica negativa de resultats. La Santboiana s’ha retrobat amb la victòria contra l’Hernani (24-27) a Landare Toki després de tres derrotes. Els de Ricardo Martinena es col·loquen amb 43 punts i segueixen cinquens a la zona de play-off.

L’Hernani ha obert el marcador amb un cop de càstig i Jonny Bentley ha contestat ràpidament (3-3). A l’equador del primer temps, el degà s’ha avançat a partir d’un assaig d’Aleix Buira transformat per Bentley (3-10). L’equip local ha marxat al descans per davant després d’una marca transformada i un cop de càstig (13-10).

A la represa, els de Sant Boi de Llobregat han remuntat el partit als instants inicials gràcies a un assaig d’Alberto Millán i la transformació de Bentley (13-17). El conjunt basc ha puntuat amb dos cops de càstig i Bentley n’ha aconseguit un per part visitant. Una marca de Ramiro Robledo transformada per Bentley ha posat el 19-27 i l’Hernani ha retallat la distància fins al 24-27.

Peru Ormazábal, Loketi Manu i Mikel Pérez han fet els punts bascos. El pròxim partit de la Santboiana és contra El Salvador de Valladolid a casa.

Victòries del Sub-23 i el sènior femení

L’equip Sub-23 ha guanyat l’Hernani de forma contundent (0-38) i segueix com a líder sòlid. Per la seva part, el femení s’ha imposat al CE INEF Lleida (29-10) i és tercer amb 15 punts a la Divisió d’Honor Catalana.

Recomanacions personalitzades