El PSC renova la seva executiva

L’executiva està encapçalada per José Ángel Carcelén i Laura Solís. Des de la formació destaquen que el nou equip és «intergeneracional i paritàri».

Reunió per la renovació de la comissió executiva del PSC de Sant Boi // Cedida

El PSC de Sant Boi de Llobregat ha constituït la seva nova comissió executiva. Al capdavant hi anirà el primer tinent d’alcalde de Ciutat Sostenible i Saludable, José Ángel Carcelén, que serà primer secretari. L’exregidora, Laura Solís ocuparà el càrrec de secretària d’organització.

Segons ha assegurat el partit mitjançant un comunicat, la comissió ha tirat endavant amb «una amplíssima majoria». D’altra banda, destaquen que l’executiva serà «plural, intergeneracional i paritària», ja que està formada per 15 dones i 15 homes.

Des de la formació han volgut agrair la tasca duta a terme per l’executiva sortint, «que ha fet del PSC la principal força política a Sant Boi, guanyant les 5 eleccions celebrades en els darrers 3 anys». La nova executiva es troba ara amb «un projecte consolidat», però també «amb el repte il·lusionant de continuar transformant Sant Boi».

Recomanacions personalitzades