Victòria del Santboià al derbi comarcal

L’equip de José Alcaraz s’imposa per 0-2 contra el Viladecans en un partit igualat i segueix segon a la classificació.

Celebració d’un gol // David Ferrer-FC Santboià

Victòria del Santboià, que segueix invicte, en un derbi igualat. L’equip de José Alcaraz ha guanyat al camp del Viladecans (0-2) en la jornada 11 i és segon a la taula classificatòria per darrere de la Montañesa.

Dani Ortiz, en el primer minut, ha aprofitat un refús del porter local després d’un còrner i ha avançat els visitants. Carlos González, amb la transformació d’un penal, ha establert el 0-2 definitiu al final del partit. Rafa Leva ha tornat a mantenir la porteria a zero i només ha encaixat 3 gols aquesta temporada.

En la pròxima jornada hi ha un Santboià-Martinenc al Joan Baptista Milà.

Fitxa tècnica

UD Viladecans: Eric, Lara (Triguero), Kevin (Óscar), Pol, Gallardo, Casares (Martí), Cepeda, Álex Sánchez (Benja), Abde, Robert (Sergi Serés) i Favio.

FC Santboià: Rafa Leva, Borja Esteve, Dani Ortiz (Kilian Honorato), Mario, Álex Ruiz, Jaime Fuentes (Carlos González), Ferran Roca (Ferri), Libo (Manel Montoya), Juanlu (Edu Esteban), Chicho i Iván Romano.

Gols: 0-1, Dani Ortiz (min 1). 0-2, Carlos González, de penal (min 89).

Àrbitre: Miguel Emeterio Martínez Baena. Targetes grogues a Eric (Viladecans) i Dani Ortiz (Santboià).

Estadi: Municipal de Viladecans.

Recomanacions personalitzades