Comença una nova fase en les obres del barri de Ciutat Cooperativa

Plànol de la remodelació dels espais entre Ciutat Cooperativa i Molí Nou. //Ajuntament de Sant Boi.
Imatge virtual de la remodelació dels espais entre Ciutat Cooperativa i Molí Nou //Ajuntament de Sant Boi

Les obres, iniciades l’estiu passat, continuaran amb la renovació de diverses illes interiors dels edificis del barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou.

Nova fase en les obres de reforma Ciutat Cooperativa i Molí Nou, que està destinada a la renovació de «diverses illes interiors dels edificis del barri», segons ha informat l’Ajuntament de Sant Boi en un comunicat. Així, es pavimentaran un total de 6.480 metres quadrats d’espais situats entre les escales 48 a 66 i a la vorera de les escales 67 a 70 del carrer de Pau Casals.

L’objectiu d’aquesta acció és «eliminar els desnivells del terreny i crear una plataforma única de pas». A més, s’ha previst renovar la xarxa de clavegueram i substituir l’enllumenat del barri per un de nou amb tecnologia LED. Les jardineres actuals també es canviaran per d’altres que facin l’espai més accessible.

L’Ajuntament assegura que el següent pas serà ampliar la vorera del carrer de Mahatma Ghandi i, més endavant, reurbanitzar l’entorn de les escales 77 a 79 i la conexió de Ciutat Cooperativa amb Molí Nou a treavés del carrer de Joan Maragall.

Recomanacions personalitzades