Empat entre Barça i Santboiana

L’equip de Ricardo Martinena ha igualat el derbi català en els últims instants a La Teixonera (32-32).

Un instant del derbi // Jordi Elías-UE Santboiana

La Santboiana ha empatat davant el Barça (32-32) en el derbi català de la Divisió d’Honor a La Teixonera. El degà ha igualat el partit en els últims instants i segueix a la cinquena posició de la taula classificatòria amb 23 punts.

L’equip blaugrana ha arribat amb avantatge al descans (22-13). Afa Tauli, amb un assaig, i Jonny Bentley, a partir d’una transformació i dos cops de càstig, han fet els punts santboians al primer temps. A la represa, dues marques de Javi Orbaneja i Marcos Puig, transformades per Bentley, han retallat les diferències. Els visitants han empatat gràcies a un assaig de Ramiro Robledo, que ha transformat Bentley. Alberto Millán ha pogut donar la victòria amb un cop de càstig però ha fallat el llançament.

Felipe Benegas, Rochedi Mirabet, Pablo Ortiz, Joan Losada i Bautista Güemes han fet els punts del Barça.

El pròxim partit de la Santboiana serà contra el Ciencias de Sevilla, recent ascendit, al Baldiri Aleu.

Nova victòria del Sub-23

L’equip Sub-23 s’ha imposat al Barça (29-36) en el derbi de planters i continua com a líder destacat.

Derrota del sènior femení

El sènior femení ha perdut contra el BUC (41-0) en la jornada 5 de la Divisió d’Honor Catalana femenina.

Recomanacions personalitzades