La Santboiana suma la quarta victòria a casa

El degà guanya el Bathco de Santander (20-14) al Baldiri Aleu abans del derbi contra el Barça.

Una acció del partit // Jordi Elías-UE Santboiana

La Santboiana s’ha retrobat amb el triomf després de la derrota al camp del SilverStorm El Salvador. El degà ha guanyat el Bathco de Santander (20-14) al Baldiri Aleu en la jornada 6 i se situa a la cinquena posició de la classificació amb 21 punts.

L’equip de Ricardo Martinena s’ha avançat amb un assaig d’Andy García en els primers minuts. Alberto Millán, a partir d’una marca transformada i un cop de càstig, ha fet els altres punts locals a la primera part. Els visitants han aconseguit un assaig i un cop de càstig (15-8).

A la segona meitat, Fred Dorrough ha realitzat l’últim assaig santboià i l’equip de Cantàbria ha puntuat amb dos cops de càstig. Mauro Perotti i Nacho Poet han anotat pel Bathco. Quarta victòria del degà a casa.

El pròxim partit de la Santboiana és el derbi, que es juga aquest dissabte a les 14.00h, contra el FC Barcelona a La Teixonera.

Nova victòria de l’equip Sub-23

El Sub-23 s’ha imposat de forma contundent al Bathco de Santander (140-0) i es consolida en el liderat amb 10 punts més que el segon classificat.

Recomanacions personalitzades