ERC Sant Boi modifica la seva executiva local per encarar el nou mandat

Els republicans mouen peces dins del seu òrgan executiu de cara al nou mandat, tot i que la presidència es manté en Jaume Sans.

Un dels moments de la reunió de renovació d’executiva // ERC Sant Boi

ERC Sant Boi ha modificat la seva executiva local “per entomar amb més força i determinació el nou cicle polític iniciat després de les eleccions municipals”. Una renovació que ha fet que alguns càrrecs canviïn de mans, però que en general el gruix de l’òrgan executiu es mantingui. Per exemple, la presidència recau de nou en l’actual regidor Jaume Sans, que ha renovat la confiança de la militància i que enguany farà tàndem amb Teresa Vives a la vicepresidència.

L’executiva també comptarà amb dues regidores més. Rosa Mur es posa al capdavant de la Secretaria de Política Municipal, i Andrea Martínez es manté a la Secretaria de Dones.

Tot i certa continuïtat, l’organigrama local del partit també presenta petits canvis com és el cas d’alguns membres anteriors que canvien de rol. Per exemple, Pablo Rodríguez passa a ocupar la Secretaria d’Imatge i Comunicació, i Mireia Mendoza es fa càrrec de l’àrea d’Organització.

El president del partit, Jaume Sans, ha destacat en un comunicat que l’objectiu dels canvis és “cohesionar la Secció Local de Sant Boi i fer l’Executiva més propera i accessible als simpatitzants, amics i militants de base”. Sans també remarca l’aposta per la feminització de l’òrgan executiu amb més del 50% de dones, així com pel rejoveniment amb la incorporació de diversos membres del Jovent Republicà de Sant Boi.

Recomanacions personalitzades