Empat del Santboià a Valls

L’equip de José Alcaraz iguala el partit a terres tarragonines (1-1) i la ratxa d’imbatibilitat de Rafa Leva es queda en 469 minuts.

Celebració del gol // David Ferrer-FC Santboià

El Santboià ha empatat a 1 al camp del Valls en la jornada 6 del grup 2 de Primera Catalana. L’equip de José Alcaraz suma 12 punts i és tercer a la classificació per darrere del Montañesa, primer, i el Gavà, segon. La ratxa d’imbatibilitat de Rafa Leva s’ha quedat en 469 minuts.

Xavi Fabra, de penal, ha marcat l’1-0 i el Santboià ha empatat amb un golàs quan Juanlu, amb un xut des de gairebé el mig del camp, ha establert l’1-1. A la represa, els dos equips han tingut ocasions però el marcador no s’ha mogut. José Alcaraz, tècnic visitant, i Carlos Martínez han estats expulsats. Joel Marigot, jugador del Valls, també ha vist la targeta vermella directa.

El Catllar serà el rival del Santboià al Joan Baptista Milà en la jornada 7.

Fitxa tècnica

UE Valls: Óscar Pan, Edu Vives, Socías, Giralte, Plana (Óscar Pérez), Miranda (Riki), Marc Guasch (Sergio Gómez), Cesc (Batista), Xavi Fabra (Torné), Miró i Joel Marigot.

FC Santboià: Rafa Leva, Borja Esteve, Dani Ortiz (Álex Ruiz), Mario, Iván Romano, Jaime Fuentes (Libo), Toni Calvo (Ferran Roca), Carlos Martínez, Juanlu (Manel Montoya), Roland Garrós (Kilian Honorato) i Ferri.

Gols: 1-0, Xavi Fabra (min 19). 1-1, Juanlu (min 26).

Àrbitre: Ylenia Sánchez Miguel. Valls: Targetes grogues a Alejo, Xavi Fabra, Marc Guasch, Miró, Socías, Giralte i Óscar Pérez. Targeta vermella a Joel Marigot. Santboià: Grogues a Dani Ortiz, Roland Garrós, Mario i Toni Calvo. Vermelles a Carlos Martínez i José Alcaraz (entrenador).

Estadi: El Vilar.

Recomanacions personalitzades