El Santboià cau eliminat de la Copa Catalunya de futbol

L’equip de Sant Boi de Llobregat perd contra el Castelldefels (2-0) en la primera ronda a Els Canyars en un partit marcat per la forta calor.

Una acció del partit // David Ferrer-FC Santboià

El Santboià ha quedat eliminat de la Copa Catalunya contra el Castelldefels (2-0) en la primera ronda jugada a Els Canyars. Aquest derbi del Baix Llobregat ha estat el primer partit oficial en la pretemporada de l’equip que entrena José Alcaraz.

La primera part ha estat dominada pel Castelldefels, que ha deixat el partit encarrilat amb dos gols. Pedro Bilbao ha inaugurat el marcador en els primers instants i Alan Liesegang ha ampliat les diferències a la mitja hora de joc. Al descans, s’ha arribat amb un 2-0 que ha estat definitiu.

A la segona meitat, el marcador no s’ha mogut. L’equip de Miki Carrillo ha tingut oportunitats per marcar el tercer gol sense concretar-les i el Santboià ha intentat retallar les distàncies, però no ha estat encertat. Álex Ruiz, que no ha arribat per poc a una rematada, i Ao Kishimoto, amb una acció individual que no ha culminat, han tingut les opcions visitants més clares. Finalment, victòria i classificació del conjunt mariner.

El rival del Castelldefels a la segona ronda serà L’Hospitalet, que s’ha imposat al Barça B als penals (4-3), després del 0-0 al temps reglamentari.

Fitxa tècnica

UE Castelldefels: Toni Texeira, Dani Sánchez (Juanito), Joel Coch, Alan Liesegang (Miguel Marín), Víctor Miranda, Albert Miravent, Pedro Bilbao, Jonathan Ferreira (Jaume Aparicio), Isaac Padilla (Jordi Aumatell), Peke (Pedro Jiménez) i Sergi Gestí (Jaume Ballesteros).

FC Santboià: Rafa Leva (Àlex Espinet), Dani Martínez, Álex Ruiz, Víctor Márquez (Tomás Peñalba), Iván Romano, Carlos Martínez, Ferran Roca (Ao Kishimoto), Jaime Fuentes (Edu Esteban), Juanlu Estévez (Chicho), David Olid (Cristian Poyatos) i Carlos González (Ferri).

Gols: 1-0, Pedro Bilbao (min 4). 2-0, Alan Liesegang (min 30).

Àrbitre: Ainara Andrea Acevedo Dudley. Targetes grogues a Alan Liesegang i Albert Miravent al Castelldefels. Per part del Santboià, targetes grogues a Carlos Martínez i Álex Ruiz.

Estadi: Els Canyars. Unes 400 persones.

Recomanacions personalitzades