Sant Boi estrena ‘Gent de Carrer’, un programa de televisió nascut dels pressupostos participatius

La productora audiovisual local La Bombilla Media i l’Ajuntament col·laboren en l’espai, que es retransmetrà a partir de la tardor en un plató a l’aire lliure. L’equip, format per estudiants de periodisme i comunicació audiovisual, tractarà temes socials de proximitat.

Una de les activitats estiuenques dels pressuposts participatius // Arxiu

La productora audiovisual santboiana La Bombilla Media, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Boi, estrenarà a la tardor el programa de televisió, ‘Gent de Carrer’, un projecte sorgit dels pressupostos participatius d’enguany del consistori. ‘Gent de Carrer’ versarà sobre temes d’actualitat social de proximitat amb tocs d’entreteniment. La productora ha assenyalat en un comunicat que “des d’un plató muntat al carrer, el programa tractarà aquells temes que preocupen a la ciutadania de Sant Boi, donant un altaveu als santboians i les santboianes envers l’actualitat social de la ciutat”.

A través d’entrevistes, reportatges i debats, ‘Gent de Carrer’ informarà i tractarà sobre temes relacionats amb la política municipalista, la cultura de proximitat, el jovent de la ciutat i els valors del municipi, convertint a la gent del carrer en la protagonista d’aquest espai televisiu que es podrà consumir en streaming a través de YouTube i les diferents xarxes socials del programa.

Equip d’estudiants de comunicació

L’equip del programa estarà format per estudiants de periodisme i comunicació audiovisual i professionals del sector. L’emissió del primer programa està prevista durant el primer trimestre del curs 2019/2020. La productora farà l’anunci del dia exacte amb un esdeveniment sorpresa. El primer programa se centrarà en l’educació. En l’espai, els alumnes i professors de la ciutat explicaran amb quins conflictes es troben a l’hora d’impartir o rebre classes. El programa radiografiarà les aules de Sant Boi per visibilitzar les preocupacions dels estudiants i els docents, en la recerca de donar resposta a les preguntes que aquests es formulen envers el futur de l’educació.

Recomanacions personalitzades