Un bar reparteix 37.572 euros del primer premi de la Primitiva

La butlleta ha estat validada a un punt de venda ubicat al carrer Eusebi Güell, 87. En el sorteig celebrat aquest diumenge, hi ha quatre bitllets premiats de segona categoria, un d’ells a la localitat del Baix Llobregat.

El bar Bosch és el punt on s’ha venut el premi de la Primitiva // Loterias i Apuestas

Sant Boi ha repartit 37.572,03 euros del primer premi del sorteig de la Primitiva, que s’ha celebrat aquest diumenge. La butlleta guanyadora ha estat validada al punt de venda 15.745 de la ciutat, que correspon al bar Bosch, ubicat al carrer Eusebi Güell, 87.

La delegació comercial de Loterias y Apuestas del Estado ha informat que en la segona categoria, en la qual els guanyadors han encertat cinc números sense el complementari, hi ha quatre butlletes premiades. Una d’aquestes és la que s’ha venut a Sant Boi. A més de Sant Boi, aquest premi s’ha entregat a Jaén, La Puebla de Montalbán (Toledo) i Capdepera (Mallorca).

La combinació guanyadora ha estat formada pels números 3, 17, 21, 37 i 43. El reintegrament ha sigut el 8. Com no hi ha guanyadors de primera categoria, pel pròxim sorteig s’acumula un pot d’11,4 milions d’euros.

Recomanacions personalitzades