Cau una petita part del segon premi de la Loteria de Nadal a Sant Boi

L’administració de les galeries Gater, entre la plaça de l’Ajuntament i l’estació del carrilet, ha venut un dècim del número 04536, afortunat amb el segon premi de la Lotería Nacional, amb 1,25 milions d’euros, 125.000 euros per dècim.

El segon premi ha caigut a Sant Boi // Loterias y Apuestas del Estado

El segon premi ha caigut a Sant Boi // Loterias y Apuestas del Estado

Sant Boi ha estat afortunada per la Loteria de Nadal, concretament amb el segon premi. L’Administració de les galeries Gater ha venut un dècim del número 04536, que tenen un premi de 125.000 euros per dècim. El premi també ha anat a diverses poblacions del Baix Llobregat, com Viladecans, Castelldefels i Esplugues, i també a altres municipis catalans com L’Hospitalet, Lleida i Platja d’Aro.

Es dóna la casualitat que aquesta administració és on compra cada any la loteria l’Ajuntament, tot i que el número que han jugat enguany polítics i funcionaris no ha estat l’afortunat.

Recomanacions personalitzades