100 persones rebran orientació laboral en un nou dispositiu d’acompanyament

«A la feina amb tu» és un projecte impulsat per l’Ajuntament amb l’ajut de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la coordinació del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Imatge d’arxiu d’un curs d’ocupació // Ajuntament de Sant Boi

Col·laboració entre diferents administracions per facilitar l’accés al mercat laboral de les persones en atur de Sant Boi de Llobregat. Segons ha informat l’Ajuntament aquest dilluns a través d’un comunicat, s’ha posat en marxa un nou servei d’orientació laboral que atendrà a 100 veïns.

El projecte, anomenat «A la feina amb tu», està impulsat pels ajuntaments de Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels amb l’ajut econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la coordinació del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Les persones que hi participin «rebran orientació laboral, participaran en tallers de recerca de feina i en activitats de prospecció en empreses«, ha especificat l’Ajuntament de Sant Boi.

Aquesta iniciativa, amb una durada prevista d’un any, està destinada a les persones aturades d’entre 18 i 65 anys. «Fins al mes de juliol es durà a terme la selecció de persones participants», especifica el consistori. Amb aquest, l’Ajuntament gestiona aquest any fins a 9 programes ocupacionals que atenen a 650 veïns.

Recomanacions personalitzades