El Santboià tanca la temporada amb derrota

L’equip de «Piti» Belmonte cau en el derbi contra el Santfeliuenc a l’últim partit de la lliga (2-1).

Imatge del partit // David Ferrer-FC Santboià

Derrota del FC Santboià a l’últim partit de la temporada a Tercera Divisió. L’equip que dirigeix «Piti» Belmonte va perdre al camp del Santfeliuenc (2-1) en el derbi del Baix Llobregat i acaba amb 31 punts a la classificació.

Guillermo Torres va marcar el 0-1 a la primera part després d’aprofitar un rebuig del porter local. Recort va tenir l’oportunitat de fer la igualada però la defensa visitant va treure la pilota sota pals. Al descans, es va arribar amb 0-1. A la represa, Recort va empatar amb un xut creuat i Kevin va donar la victòria als locals amb una rematada de cap a la sortida d’un còrner. Marc Vicente va disposar de l’opció d’empatar el partit però Aragón ho va evitar amb una aturada als últims instants.

El Santboià va perdre la categoria de forma matemàtica després de la derrota contra L’Hospitalet a la penúltima jornada i jugarà a Primera Catalana la pròxima temporada.

Fitxa tècnica

Santfeliuenc FC: Aragón, Éric Ruiz, Joserra, Gerard Rovira, Prior, Recort (Josele), Romo (David López), Porqueras, Kevin, Gibert (Maldonado) i Collado.

FC Santboià: Àlex Espinet, Max Llovera, Álex Ruiz (Escamilla), Borges, Libo, Kilian Honorato, Guillermo Torres (Jota), Marc Vicente, Marc Hervías, Alfonso Castellano i Dani Martínez (Sergi Caballero).

Gols: 0-1, Guillermo Torres (min 28). 1-1, Recort (min 57). 2-1, Kevin (min 75).

Àrbitre: Víctor Manuel Sánchez Rico. Targetes grogues a Éric Ruiz (Santfeliuenc) i Álex Ruiz (Santboià).

Estadi: Les Grases.

Recomanacions personalitzades