La Santboiana perd al camp d’un rival directe

El degà cau a Burgos (29-15) i surt de la zona de play-off quan queden tres jornades per al final de la lliga regular.

Una imatge del partit jugat a Burgos // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana va caure al camp del UBU-Colina Clínic de Burgos en la jornada 19 de la Divisió d’Honor (29-15). El degà del rugbi es va quedar sense puntuar i surt de la zona de play-off. L’equip de Ricardo Martinena es queda amb 45 punts, a 1 de la sisena posició, quan queden tres jornades per al final de la lliga regular.

El conjunt castellà va ser superior a la primera part i es va situar amb un 19-0 a favor. Martí Vicente va retallar distàncies amb un assaig abans del descans (19-5).

A la represa, Martí Vicente va aconseguir la seva segona marca i Marco Mason va realitzar la transformació (19-12). Paul Slater va ser expulsat amb targeta vermella a la part final. Mason va permetre a la Santboiana sumar tres punts més a partir d’un cop de càstig però no va ser suficient per obtenir un bonus. Finalment, el degà no va puntuar en la seva visita al camp d’un rival directe per jugar el play-off pel títol.

La Santboiana tornarà a jugar fora de casa en la pròxima jornada i el seu rival serà el Bizkaia Gernika, que lluita per evitar el descens.

El sènior B tanca la temporada amb victòria

L’equip sènior B masculí va guanyar al camp del Tatami Rugby Club (14-32) en l’última jornada de la Divisió d’Honor B. L’equip de Diego Godoy i Paco Baena finalitza en la vuitena posició amb 43 punts.

El sènior C va perdre contra el Reus RC (24-44) a casa en la jornada 11 de la Segona Divisió Catalana i és el quart classificat amb 29 punts. El tercer equip té un partit pendent davant el CE INEF Barcelona.

Recomanacions personalitzades