El sènior B de la Santboiana aconsegueix la permanència matemàtica

El segon equip masculí guanya el Tecnidex Valencia a domicili i seguirà a la Divisió d’Honor B.

Imatge d’arxiu d’un partit d’aquesta temporada // Jordi Elías-UE Santboiana

L’equip sènior B masculí de la UE Santboiana va assegurar la permanència a la Divisió d’Honor B després de guanyar al camp del Tecnidex Valencia.

El sènior B va guanyar al camp del Tecnidex Valencia (12-31) en la jornada 20 de la Divisió d’Honor B. Amb aquesta victòria, l’equip de Diego Godoy i Paco Baena es col·loca a la setena posició de la classificació amb 38 punts. El pròxim partit serà contra el BUC Barcelona al Baldiri Aleu.

L’equip C va perdre davant el Químic ER B (10-27) a casa en el partit pendent de la Segona Divisió Catalana. Amb aquesta derrota, el sènior III cau a la quarta posició de la taula classificatòria amb 25 punts. La pròxima jornada també serà a casa contra el CE INEF Barcelona.

Recomanacions personalitzades