Dura derrota del Santboià

L’equip de Sant Boi de Llobregat perd al camp del Cerdanyola (3-0) i queda a deu punts de la permanència.

Derrota del Santboià a Cerdanyola // David Ferrer-FC Santboià

Nova derrota del FC Santboià. L’equip de «Piti» Belmonte ha caigut per 3-0 a Les Fontetes contra el Cerdanyola en la jornada 23 de Tercera Divisió. Els del Baix Llobregat segueixen en la penúltima posició de la classificació amb 11 punts i queden a deu punts de la permanència, que marca l’Ascó.

La primera part ha acabat sense gols. A la segona meitat, els locals han marcat els tres gols del partit. Carlos Cano, amb un doblet, i Javi López han sigut els golejadors de l’equip de Toni Carrillo. Vuitena derrota consecutiva dels de Sant Boi de Llobregat i es compliquen més la continuïtat a Tercera Divisió.

El Santboià rebrà el Sant Andreu a casa en la pròxima jornada del campionat.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Dani Del Río, Pitu Plazuelo, Alberto García, David López, Dani Martí, Rubén Giménez (Uri Escabrós), Víctor Aliaga, Colomina, Carlos Cano, Javi López (Iván Méndez) i De la Torre (Albert López).

FC Santboià: Rafa Leva, Max Llovera, Pol Ros (Sergi Caballero), Álex Ruiz, Víctor Márquez, Juanlu, Jota, Carlos González, Guillermo Torres (Álex Segura), Marc Hervías (Alfonso Castellano) i Dani Martínez.

Gols: 1-0, Carlos Cano (min 50). 2-0, Javi López (min 69). 3-0, Carlos Cano (min 89).

Àrbitre: Alejandro Carrillo Vílchez. Targetes grogues als jugadors locals Dani Martí i De la Torre. Per part del Santboià, targetes grogues a Jota i Sergi Caballero.

Estadi: ZEM Les Fontetes. Unes 150 persones.

Recomanacions personalitzades