Derrota dolorosa del Santboià

L’equip de Juan Camilo Vázquez perd al camp de la Pobla de Mafumet (2-1) després d’una remuntada del conjunt local a la segona meitat. Amb aquest resultat, queda a cinc punts de la permanència.

Imatge d’arxiu d’un partit d’aquesta temporada // David Ferrer-FC Santboià

Derrota del FC Santboià. El conjunt del Baix Llobregat va caure davant la Pobla de Mafumet (2-1) en la jornada 18 de Tercera Divisió. L’equip de Juan Camilo Vázquez segueix en la penúltima posició de la classificació a cinc punts de la salvació.

Marc Vicente va vançar el Santboià al minut 13 del primer temps amb un gran xut per l’escaire. Al descans es va arribar amb 0-1 al marcador. A la represa, l’equip vermell no va poder mantenir la victòria perquè el filial del Nàstic de Tarragona va remuntar el partit amb els gols de Joel Lasso i Sergio Montero. El conjunt de Camilo tenia l’opció d’empatar al final del matx però un xut es va anar al travesser. Els vermells van marxar sense puntuar de La Pobla de Mafumet.

El pròxim partit del Santboià serà davant el Sants, un rival directe, a casa en la jornada 19 del campionat. L’equip barceloní també està en zona de descens amb 15 punts, quatre més que els del Baix Llobregat.

Camilo lamenta la derrota al camp de la Pobla de Mafumet

L’entrenador del Santboià va afirmar en la roda de premsa posterior al partit que “el futbol ha estat tremendament injust amb nosaltres”. “Hem realitzat la millor primera part com a visitant de la temporada i en la qual hauríem d’haver acabat amb algun gol més al nostre favor”, va explicar. “S’havia comentat que el major perill podria venir de pilotes a l’esquena de l’interval del lateral amb el central i així han estat els gols”, va lamentar el tècnic.

Fitxa tècnica

CF Pobla de Mafumet: Arnau Riera, Osuna (Pol Domingo), Cardona, De Nova, Roger Figueras, Guiu (Alberto García), Koné (Jesús López), Óscar Sanz, Joel Lasso, Sergio Montero i Cissé.

FC Santboià: Rafa Leva, Juanlu Estévez (Kilian Honorato), Borges, Víctor Márquez, Mario, Libo (Marc Hervías), Carlos González, John Neeskens, Marc Vicente, Álex Segura i Castellano (Sergi Caballero).

Gols: 0-1, Marc Vicente (min 13). 1-1, Joel Lasso (min 77). 2-1, Sergio Montero (min 81).

Àrbitre: Bruno Montoro Ferreiro. Targetes grogues als locals Guiu, Sergio Montero i Roger Figueras. Per part del Santboià, targetes grogues a John Neeskens, Carlos González, Libo i Borges. Expulsió de Juanlu Estévez amb targeta vermella directa.

Estadi: Municipal de La Pobla de Mafumet.

 

Recomanacions personalitzades