La Santboiana perd a Alcobendas i queda fora de la Copa

L’equip de Sant Boi de Llobregat cau al camp del Sanitas Alcobendas Rugby (21-14) i queda fora de les semifinals de la Copa del Rei. Tot i la derrota, suma el bonus defensiu.

Una acció del partit jugat a Alcobendas // PHOTOSCRUM/REVISTA22

La UE Santboiana va perdre contra el Sanitas Alcobendas Rugby (21-14) a Las Terrazas en la jornada 10 de la Divisió d’Honor. Amb aquesta derrota, el degà queda fora de les semifinals de la Copa del Rei però suma el bonus defensiu. L’equip de Ricardo Martinena es manté en la setena posició de la classificació amb 26 punts.

El primer temps va ser molt igualat. L’equip madrileny va aconseguir dues marques transformades i els de Sant Boi van puntuar a partir de dos cops de càstig de Jonny Bentley (14-6). Amb aquest marcador es va arribar al descans.

A la represa, es va mantenir la igualtat. Martí Vicente va posar el degà a tres punts del rival gràcies a un assaig (14-11) però pocs instants després els locals van ampliar l’avantatge amb una altra marca transformada (21-11). Bentley va situar el 21-14 definitiu amb un nou cop de càstig i va permetre que la Santboiana sumés el bonus defensiu.

El pròxim partit de la Santboiana serà davant l’Independiente de Santander al Baldiri Aleu en l’última jornada de la primera volta. L’equip càntabre és sisè amb 28 punts, dos més que el degà, a la classificació.

Victòria del sènior femení i derrota del sènior B masculí

L’equip sènior femení va guanyar clarament al camp del CN Poble Nou (0-27) en la setena jornada de la Divisió d’Honor Catalana. Amb aquesta victòria, es manté en la tercera posició de la classificació amb 23 punts. El pròxim partit del conjunt de Pablo Arévalo, Javi Corbacho i Leo Arroyo serà contra el CE INEF Lleida Quebrantahuesos a casa.

El sènior B va caure davant el BUC Barcelona (35-24) fora de casa en la desena jornada de la Divisió d’Honor B. Amb aquesta derrota, es queda en la setena posició de la classificació. El proper partit de l’equip de Diego Godoy i Paco Baena serà contra el Tatami Rugby Club a casa.

Recomanacions personalitzades