El Govern de l’Estat reafirma el seu compromís amb la represa de les obres de la variant de la C-245, però no concreta dates

La delegada de l’Executiu espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, es mostra receptiva amb la petició de traslladar la Caserna de Santa Eulàlia durant la seva visita oficial a Sant Boi

La delegada del Govern de l’Estat a Catalunya, Teresa Cunillera, amb l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i amb el tinent d’alcalde, José Ángel Carcelén // David Rodríguez

El Govern de l’Estat va tornar a mostrar ahir el seu compromís amb la represa de les obres de la variant de la C-245 i amb el trasllat de la Caserna de Santa Eulàlia des del centre de la ciutat. Aquests dos temes, que afecten Sant Boi, van ser tractats durant la visita oficial que va realitzar a la ciutat la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera. L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha assegurat que “existeix complicitat i receptivitat per part de la delegació del Govern” en aquests projectes pendents.

La represa i finalització de les obres de la variant C-245, que permetrien la connexió de l’autovia A-2 i l’autopista C-32, encara no tenen data d’inici, tot i el compromís del Govern de l’Estat. La mateixa situació es dóna amb el trasllat de la caserna militar de Santa Eulàlia. En aquest aspecte, Cunillera també s’han compromès a realitzar les gestions perquè el Ministeri de Defensa comenci el canvi d’ubicació de la instal·lació.

Visita institucional

Durant la seva estada, Cunillera s’ha reunit amb l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Boi, ha signat al Llibre d’Honor de la ciutat i ha allargat la mà, oferint “diàleg i la col·laboració institucional del Govern al qual represento”. La delegada del Govern de l’Estat ha visitat la variant de la C-245 i la caserna de Santa Eulàlia. Per finalitzar la visita, Cunillera s’ha reunit amb els representants de la Unió Esportiva Santboiana, el club de rugbi més antic d’Espanya.

 

Recomanacions personalitzades