Denunciats per robar 50 capses de calçots al Parc Agrari del Baix Llobregat

Els Mossos d’Esquadra van enxampar els lladres mentre collien els calçots en un camp on feia uns dies havien sostret 10.000, que després venien a una botiga de Sant Boi de Llobregat

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Viladecans, juntament amb la Policia Local, han denunciat a tres homes acusats de dos delictes de furt. Segons un comunicat de la policia autonòmica, els tres individus, de nacionalitat espanyola i d’entre 32 i 44 anys, van ser enxampats mentre intentaven collir calçots d’una finca del Parc Agrari del Baix Llobregat. Casualment, uns dies abans, aquests mateixos homes havien robat 10.000 calçots.

Els Mossos van detectar 50 caixes de calçots robats // Mossos d’Esquadra

A més, els Mossos d’Esquadra han denunciat un home i una dona, veïns de Sant Boi de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte de receptació, per ajudar en la comercialització de les 50 caixes de calçots.

L’actuació dels Mossos d’Esquadra s’ha produït després que diversos agricultors de la zona van comunicar a les forces de seguretat que havien patit furts d’hortalisses i material agrícola de les seves explotacions. Els productors tenien sospites que els lladres robaven caixes de plàstic d’ús agrícola per reomplir-les amb altres productes.

Recomanacions personalitzades