El Santboià suma la segona victòria i surt del descens

L’equip de Juan Camilo Vázquez aconsegueix el segon triomf contra el Castelldefels (2-0) en el derbi del Baix Llobregat i surt de la zona de descens.

Celebració del primer gol del Santboià en el derbi // David Ferrer-FC Santboià

Segona victòria de la temporada del FC Santboià. L’equip de Sant Boi de Llobregat va superar el Castelldefels per 2-0 a casa en el derbi del Baix Llobregat corresponent a la jornada 10 i va tornar a sumar els tres punts. Els de Juan Camilo Vázquez es col·loquen d’aquesta manera amb 8 punts a la classificació i surten de la zona de descens.

Guillermo Torres va avançar al Santboià als vint minuts de partit després de rematar a boca de canó una centrada pentinada per Kilian. Álex Ruiz va ampliar l’avantatge dels locals a la sortida d’un còrner. Amb 2-0 s’arribava al descans.

A la represa, el conjunt mariner va intentar retallar les distàncies però els santboians es van mantenir ferms en defensa i Rafa Leva va estar molt segur a la porteria en les ocasions dels visitants. L’equip de Miki Carrillo va finalitzar amb nou futbolistes per les expulsions de Bermúdez i Jordi Cano.

Amb tot, segon triomf de la temporada dels vermells després de la primera victòria contra el Martinenc a la jornada 6. El Santboià tornarà a jugar a casa en la pròxima jornada i el rival serà el Reus Deportiu B.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Pol Ros, Álex Ruiz, Víctor Márquez (Carlos Bellido), Libo (Marc Hervías), Jota, Carlos González, Kilian Honorato, Guillermo Torres (Alejandro Moya), Marc Vicente i Sergi Caballero.

UE Castelldefels: Manu Martín, Rubi (Juanlu Estévez), Joan Castillo, Alan (Gibert), Sergi Pérez, Carlos Martínez, Jordi Cano, Bermúdez, Jordi Aumatell, Eric González (Pedro Bilbao) i Kike Ramírez.

Gols: 1-0, Guillermo Torres (min 20). 2-0, Álex Ruiz (min 40).

Àrbitre: Salvador Morros Monge. Targetes grogues als locals Sergi Caballero, Libo, Pol Ros i Carlos Bellido. En l’equip visitant, targetes grogues a Rubi i Alan. Expulsió de Bermúdez per doble amonestació i expulsió de Jordi Cano per targeta vermella directa.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 600 persones.

Recomanacions personalitzades