Torna la cursa contra els estigmes de la salut mental

A l’anterior edició més de 1.300 persones van córrer plegades al Cros Solidari per la Salut Mental.

Cros Solidari per la Salut Mental // Cedida

El Parc de la Muntanyeta de Sant Boi tornarà a donar el tret de sortida a la 13a edició del Cros Solidari per la Salut Mental. La cita serà a partir de les 9:30 hores del pròxim diumenge 21 d’octubre i comptarà amb tots aquells voluntaris i corredors que no es vulguin perdre la tradicional festa de la solidaritat i l’esport.

Al cap i a la fi, un dels ítems que cerca protegir el Cros Solidari és la seva popularitat. A l’anterior edició més de 1.300 persones van córrer plegades per lluitar contra l’estigma de les persones amb problemes de salut mental. Com cada any, la recaptació de la present edició es destinarà a finançar projectes de recerca en salut mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Aquest dijous serà el darrer dia per inscriure’s a la cursa mitjançant aquest link. Les modalitats de curses que hi haurà seran l’Open Popular 4K i la 8K. Pel que fa a les curses infantils, el termini d’inscripció finalitzarà aquest mateix dimecres. Un cop apuntats, els corredors podran recollir els dorsals el 20 d’octubre de 10 a 16 hores a l’Auditori del Parc Sanitari o el mateix dia del Cros a partir de les 9 hores i fins 15 minuts abans de l’inici de la cursa escollida.

Per últim, recordar que l’activitat destinada per a tots els públics estarà organitzada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, amb la col·laboració del Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de la ciutat.

Recomanacions personalitzades