La XXVII Mostra de Jazz aterrarà als barris de la ciutat

Sis concerts, una exposició, música al carrer i una trobada de swing, entre les propostes del programa.

Tony Lakatos

Del 19 d’octubre al 30 de novembre Sant Boi celebrarà la XXVII Mostra de Jazz. Enguany el certamen inclourà sis concerts a diferents barris de la ciutat i tota una sèrie d’activitats relacionades amb aquest gènere. Com a novetats de l’edició, hi haurà una exposició, música al carrer a càrrec de les escoles de música de la ciutat i una ballada de swing.

Per l’edició d’aquest 2018 la Mostra comptarà amb la presència de dos artistes internacionals de gran nivell. Mentre que l’hongarès Tony Lakatos actuarà amb el santboià Toni Solà el dia 26 d’octubre, la vocalista nord-americana Michele Hendricks ho farà el 16 de novembre. A més, La Mostra comptarà amb noms propis del territori català com son el pianista Gerard Nieto (19 oct.), el guitarrista Josep Soto (9 nov.), el trompetista Guillermo Calliero (23 nov.) i el conjunt The Big Jamboree (30 nov.).

Activitats i novetats.

Més enllà dels concerts, des del dia 5 de novembre es podrà veure l’exposició «Night & Day», obra de l’artista francesa Michèle Carrandié. En aquesta, Carrandié presentarà els retrats de 15 personatges de la història del jazz: Ella Fitzgerald, Louis Amstrong, Nat King Vole, Johnny Hodges, Sarah Vaughan, Clifford Brown, Miles Davis, Duke Ellington, Chet Baker, Sonny Rollins, Elvin Jones, Billie Holliday, Thelonius Monk,, John Coltrane, Charlie Parker, Abbey Lincoln i Dexter Gordon.

Pel que fa a la resta d’activitats, s’ha de destacar que la Big Band Escola Moderna Cultura F, l’Escola Pilar Villanueva,l’Escola de Música de l’Escola Llor i la Banda de l’Escola Municipal de Música Blai Net dinamitzaran l’espai públic amb música en directe per diferents punts de la ciutat. A més, també hi haurà una sessió dedicada a les famílies, una proposta innovadora d’humor i una ballada de swing.

Recomanacions personalitzades