Quatre homes són detinguts per tràfic de drogues

A l’habitatge escorcollat se’ls ha decomissat 211 grams de cocaïna de gran puresa valorada en 12.500 euros i uns 338 grams d’haixix valorats en 1.900 euros. També se’ls han confiscat rellotges, joies d’or i uns 6.040 euros en metàl·lic.

Els investigadors van detenir els quatre homes que hi havia en el moment de l'escorcoll // Mossos d'Esquadra

Els investigadors van detenir els quatre homes que hi havia en el moment de l’escorcoll // Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de Sant Boi de Llobregat han detingut aquest 4 d’octubre a quatre veïns d’entre 48 i 21 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). Si bé feia temps que la investigació havia començat al voltant d’un pis ubicat en una cèntrica via de Sant Boi de Llobregat, no va ser fins a les indagacions posteriors que es van confirmar les hipòtesis.

En l’escorcoll els mossos van trobar 211 grams de cocaïna distribuïts en dos rocs i 15 embolcalls monodosi preparats per a la seva distribució. Tots ells valorats en 12.500 euros en el mercat negre. A més, els agents també van decomissar 338 grams d’haixix valorats en 1.900 euros i rellotges i joies d’or que creuen que podrien formar part d’intercanvis comercials amb els clients. Per últim, destacar la troballa de 6.040 euros, distribuïts en bitlles de 20 i 50 euros, procedents de la venda al detall.

Com és habitual en aquest tipus de delictes, als detinguts també se’ls va comissar balances de precisió, embolcalls i substàncies de tall per adulterar la droga. D’aquesta manera, els traficants podien augmentar el pes de la matèria i aconseguien obtenir un benefici més alt en la seva venda. Per últim, posar de relleu que el cos policial també es va quedar els nombrosos telèfons que feien servir per contactar amb els compradors i amb els que tractaven d’evitar els seguiments policials.

Davant totes les evidències, els investigadors van detenir els quatre homes que hi havia en el moment de l’escorcoll en el pis per un delicte contra la salut pública. Al cap i a la fi, tots quatre tenien droga, diners, telèfons i estris relacionats amb la venda al detall de substàncies estupefaents en les habitacions on dormien. Si més no, el jutjat de guàrdia de Sant Boi de Llobregat ha decretat l’ingrés a presó de tres dels detinguts, mentre que el quart ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Recomanacions personalitzades