Primera victòria de la Santboiana al Baldiri Aleu

L’equip de Ricardo Martinena suma la primera victòria de la temporada al Baldiri Aleu contra el Complutense Cisneros (25-18). Per la seva part, el sènior femení debuta amb un triomf a la Divisió d’Honor Catalana a Lleida (19-29).

Una acció del partit entre Santboiana i Cisneros // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana s’ha imposat al Complutense Cisneros de Madrid (25-18). El degà ha aconseguit el primer triomf de la temporada a casa i la segona victòria consecutiva a la Divisió d’Honor en la quarta jornada. L’equip que entrena Ricardo Martinena ha sumat un bonus ofensiu i a hores d’ara es col·loca amb 10 punts a la taula classificatòria. El sènior femení també ha debutat amb un triomf en el primer partit de la Divisió d’Honor Catalana (19-29) a Lleida.

En la primera part, el conjunt madrileny ha inaugurat el marcador amb un cop de càstig, però la Santboiana ha dit la seva amb un altre cop de càstig de Jonny Bentley i ha empatat el partit (3-3). Al minut 20, el Cisneros ha tornat a tenir l’avantatge a partir d’un assaig, però el degà ha reaccionat. Gràcies a dues marques han arribat al descans amb una victòria parcial (13-8).

A la represa, els visitants s’han avançat a partir d’un assaig transformat i un drop (13-18). Posteriorment el degà ha remuntat el partit amb dues marques en els últims deu minuts i ha col·locat el definitiu 25-18 al marcador. Per tant, primer triomf de l’equip blau davant de la seva afició. En aquest sentit, destacar que Oriol Pujol, Héctor García, Afa Tauli i Álex Palomo han sigut els autors de les marques, mentre que Bentley ha realitzat una transformació.

La Santboiana es desplaçarà a Alacant per jugar al camp del CR La Vila en la cinquena jornada del campionat.

Victòria del sènior femení

L’equip sènior femení ha debutat a la Divisió d’Honor Catalana amb una victòria al camp del CE INEF Lleida Quebrantahuesos (19-29). El pròxim partit de l’equip entrenat per Pablo Arévalo i Javi Corbacho serà contra el GEIEG de Girona al Baldiri Aleu.

Derrota del sènior B

El segon equip masculí ha perdut davant el CN Poble Nou (17-24) a casa en la quarta jornada de la Divisió d’Honor B. En els partits anteriors, va caure contra el Bantierra Fénix Zaragoza (9-34) al Baldiri Aleu i sumava una victòria a Mallorca davant el XV Babarians Calvià (24-28). El pròxim partit del conjunt de Paco Baena i Diego Godoy es jugarà al camp del CAU Valencia. Els santboians tenen un partit pendent contra el CR Sant Cugat.

Recomanacions personalitzades