Albert Mendiola i Judith Corachán, entre els guanyadors dels Premis Ciutat de Sant Boi

L’Ajuntament entrega fins a cinc premis diferents a veïns i entitats que han dut a terme projectes col·lectius i personals d’èxit.

Tots els guardonats als premis municipals // Ajuntament de Sant Boi

Tots els guardonats als premis municipals // Ajuntament de Sant Boi

Can Massellera ha sigut l’escenari de la novena edició dels Premis Ciutat de Sant Boi. La gala, celebrada aquest darrer divendres 21 de setembre, ha reconegut a tots aquells veïns que han aportat algun valor distintiu a la població en el darrer any. En aquest sentit, els guardons entregats pels responsables polítics s’han subdividit en cinc categories diferents.

La primera d’elles ha reconegut a l’equip femení de rugbi sots 18 de la Unió Esportiva Santboiana pel Foment dels Valors Cívics i Socials. Tal com ha destacat el jurat, aquest és l’únic equip júnior femení de rugbi de tot el territori català. D’altra banda, el premi a les Accions Sostenibles i Saludables ha anat a parar a Menja Salut Sant Boi, entitat que treballa per la millora de l’alimentació dels ciutadans.

Pel que fa al Premi Economia i Innovació, aquest ha recaigut en la DNA Family Book, un servei de l’empresa Family Sinergy, S.L. Aquest projecte promou la salut intergeneracional, ja que posa a disposició de les famílies l’ADN dels seus membres per identificar la causa genètica de patologies actuals i/o futures per a la seva prevenció, el tractament o el guariment.

En el cas del premi d’Honor Ciutat de Sant Boi de Llobregat, el guardonat ha sigut Albert Mendiola Tixell, xef dels restaurants Marimorena Sant Boi i Marimorena Barcelona. S’ha de posar de relleu que Mendiola va ser proclamat Cuiner de l’Any 2017 i que als seus establiments treballa amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Per últim, el Premi Especial Ciutat de Sant Boi de Llobregat se l’ha emportat Judith Corachán Vaquera, triatleta i entrenadora professional que passarà a la història de la ciutat per haver guanyat durant anys diverses competicions de natació i triatló de Catalunya i d’Espanya. De fet, fins i tot va ser la primera triatleta espanyola participant en el Mundial d’Ironman 70.3.

Recomanacions personalitzades