La Santboiana guanya el derbi català

L’equip de Ricardo Martinena s’imposa al Barça a La Foixarda (26-27) després d’una remuntada en un final de partit agònic i suma la primera victòria de la temporada.

Una acció del derbi català entre Barça i Santboiana // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana ha aconseguit el primer triomf del curs en la tercera jornada de la Divisió d’Honor. El degà ha guanyat al FC Barcelona a La Foixarda per 26-27 després d’un final de partit agònic i intens. Amb aquesta victòria, l’equip de Ricardo Martinena es col·loca amb 5 punts a la classificació.

En la primera part, els de Sant Boi s’han situat amb un 0-13 favorable en els primers vint minuts a partir de dos cops de càstig de Jonny Bentley i un assaig de Alberto Millán transformat per Bentley. A la mitja hora de joc, el Barça ha retallat les distàncies amb una marca no transformada (5-13) i amb aquest marcador s’ha arribat al descans.

L’equip blaugrana, entrenat per Sergi Guerrero, ha sumat tres marques a la represa i s’ha situat amb un 26-13 favorable. Els visitants no s’han pogut rendir i han remuntat el partit gràcies a un assaig de Chichua al minut 72 i un altre de Marcos Puig en l’últim instant. Bentley ha aconseguit les dues transformacions (26-27).

Els autors de les marques del FC Barcelona han sigut els següents: Martín García, Franco Velarde, Tomas Borghi i Juan Cruz Ferrere. Bautista Guemes ha realitzat les transformacions.

El pròxim partit de la Santboiana serà contra el Complutense Cisneros de Madrid al Baldiri Aleu, en la quarta jornada del campionat.

Recomanacions personalitzades